Acupressuur

Acupressuur

Dit is een techniek waarbij de energieën van het lichaam geregeld worden door het manipuleren van de acupunctuurpunten op het lichaam, ook wel drukpunten genoemd.

De kracht van acupressuur was al duizenden jaren geleden in China bekend, waar deze bijzondere behandelmethode met veel succes werd toegepast. Met acupressuur wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam aangesproken en hersteld.

Acupressuur behandeling

Het voordeel van de acupressuur behandeling is dat er geen naalden aan te pas komen. Veel mensen vinden het een aangename behandeling omdat het lichaam op gevoelige plaatsen met vingers en duimen aangeraakt wordt waarbij een gedoseerde druk wordt uitgeoefend.

Welke klacht u ook moge hebben, er is een behandeling met acupressuur die verlichting kan brengen. Wij zorgen ervoor dat u uw energie terugkrijgt en de moed om weer aan de slag te gaan.

Welke aandoeningen reageren goed op een acupressuur behandeling

Bij constipatie en een vertraagde darmwerking is acupressuur de aangewezen therapie. Datzelfde geldt voor prikkelbaarheid en hyperventilatie, onrust en slapeloosheid, of stress. Rugklachten worden ook met succes behandeld. U krijgt eventueel oefeningen mee om thuis te doen. Zo zal onze samenwerking een positieve bijdrage leveren aan uw algeheel herstel en het behandelingstraject zo mogelijk verkorten.